Virtuvės mitų griovėjai

Virtuvės mitų griovėjai, geriau žinomi kaip VMG, – žinomiausias ir kūrybiškiausias Lietuvos kulinarinis projektas, visame pasaulyje garsinantis Lietuvą kaip kūrybingą, inovatyvią ir skanią šalį. Pagrindinių VMG veiklų vaisiai – leidžiamos kulinarinės knygos ir žurnalai, televizijos, interneto bei radijo laidos, išskirtiniai desertų šou bei renginiai – visuomet atpažįstami iš komandos kuriamo estetiško bei novatoriško braižo. 2014 metų pavasarį komandos darbas buvo įvertintas ir tarptautiniu mastu, „World Gourmand Cookbook Awards“ apdovanojimuose ketvirtinį žurnalą „VMG“ pripažinus geriausiu pasaulio kulinariniu žurnalu.

Džiaugiamės, kad didelė dalis žurnale, knygose, laidose bei renginiuose kuriamos VMG estetikos gimsta drauge su Mocevičiaus firma „Ginalas“. VMG stalo serviruotės nebeįsivaizduojamos be „iittala“ indų ir aksesuarų, o kasdieniai darbai – be FISKARS įrankių. Sėkmingas mūsų bendradarbiavimas prasidėjo kartu su pirmuoju VMG numeriu 2013 metų vasarą, kadangi, siekdami sukurti aukščiausio lygio aplinką išskirtinėms fotosesijoms bei renginiams, VMG galėjo dirbti tik su lygiai taip pat kokybę ir estetiką vertinančiais partneriais.

Sėkmingi bendro darbo metai atnešė ne vieną įspūdingą projektą, tarp jų – išskirtinė VMG ruošta „Forum One“ konferencijos vakarienė serui Richard Branson Kauno rotušėje, 14-os valandų trukmės tiesioginė transliacija šv. Valentino dieną, 8-ių valandų trukmės tiesioginė transliacija šv. Kalėdų proga DELFI portale, tiesioginė šv. Velykų ryto laida TV3 televizijoje, kelionės bei laidų filmavimai Vietname, Italijoje bei Prancūzijoje, nesuskaičiuojami desertų šou ir kiti išskirtiniai renginiai Lietuvoje ir kaimyninėse šalyse.